VeGood

Em dic Andrea, a més d´apasionar-me la cuina, sempre m’havia considerat una gran amant dels animals. Fins que vaig veure el documental Empatía.

En aquest documental (sense mostrar imatges dures) es veu la crueltat amb la que es tracten els animals que destinem al nostre consum. El que més em va impactar va ser les penoses condicions en les que hi viuen, tancats sense la llum del sol, en minúsculs espais de per vida. El documental va remoure la meva consciència.

Havia de fer alguna cosa però no sabia per on començar. Vaig començar per deixar de comprar pollastre, embotit i formatge, que era el que encara menjava. Només el consumía quan sortia algun cop sopar fora. Però, poc temps després, vaig tornar a veure Empatia i d’altres documentals. Vaig decidir deixar-ho per sempre. Deixar el formatge em va costar més però finalment ho vaig aconseguir. Tot i alguna recaiguda, ho reconec, com  un tros de pastís en  alguna celebració…a l’estiu del 2018 havia aconseguit fer-me vegana.

La meva experiència en el mon de la restauració (tradicional) i la meva passió per menjar bé, va fer que em posés a experimentar i clonar els plats que havia fet sempre, substituint els productes d’origen animal. No només això, també vaig començar a fer els meus pastissos estrella: cheesecake, tiramisu, brownie, sempre utilitzant productes d’origen vegetal. Tot i que mai deixaré d´apendre, d´experimentar i de produir nous plats, he creat VeGood per poder satisfer la demanda de cuina vegana, a domicili. Estic segura que us agradarà!

Salut i Bon profit!!